Publisert: - Oppdatert: 19.04.2024 kl 21:04

På tredje forsøk greide endeleg Rosseland å ta seg forbi svarttrøyene i Rogalandscupen.

Publisert: - Oppdatert: 16.04.2024 kl 09:16

Rosseland slakka av etter ein super start, men sikra alle poenga i lokalderbyet mot Varhaug.

Snubla på oppløpet mot Forus

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2024 kl 08:15

Rosseland hadde ein alle tiders sjanse til å vinna årets viktigaste kamp, men fekk ikkje ballen i mål mot Forus og Gausel.

Tok ansvar då tvillingbroren måtte hiva inn håndkledet

Publisert:

Vetle Svalestad Hovland scora to og bidrog sterkt til cupavansement.

Klepp ga Rosseland ei god gjennomkøyring

Publisert: - Oppdatert: 08.03.2024 kl 10:29

Rosseland brukte kampen mot Klepp til førebuing før cupkamp mot Frøyland. Gjestene frå femtedivisjon ytte god motstand og scora årets mål på Rosselandsbanen.

To år sidan sist treningskamptap

Publisert: - Oppdatert: 08.03.2024 kl 10:28

Bydelslaget Hinna har imponert stort i treningskampane i vinter. Laurdag slo dei Rosseland 3-0 i Randaberg Arena, oransjetrøyene første tap i ein treningskamp på over to år.

Åttemålsiger i historisk nabomøte

Publisert: - Oppdatert: 29.02.2024 kl 15:16

I ausande regnver og komfortabel medvind heldt Undheim stand mot Rosseland i 49 minutt. Så opna slusene seg for alvor.

Bergene hindra større tap

Publisert: - Oppdatert: 29.02.2024 kl 15:17

Rosseland sløste med sjansane mot eit ungt Bryne 2-lag. Sem Aleksander Bergene begrensa tapet for heimelaget.

Overlegen heimesiger i det første møtet på 23 år

Flott førsteomgang mot tredjedivisjonsmotstand

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2024 kl 22:08

Rosseland tok i mot Staal Jørpelands sitt A-lag for første gong sidan 2001-sesongen.

Legenden takka av med bluss og uavgjort

Publisert: - Oppdatert: 11.11.2023 kl 00:06

Det vart ikkje opprykk, men Rosseland sikra andreplassen då dei snudde 1-3 til 3-3 mot Vardeneset.

Ein god omgang var ikkje nok mot Sola

Publisert: - Oppdatert: 03.11.2023 kl 23:13

Sigersrekkja enda på elleve kamper, no er Sola i førersetet om opprykk til tredjedivisjon.

Denne gjengen skreiv Rosseland-historie

Publisert:

Uansett korleis det går i opprykkskampen mot Sola, har Rosseland skrive klubbhistorie med elleve strake sigrar. Fredag sletta årets A-lag den 43 år gamle rekorden med 5-1-siger borte mot Midtbygdens.

Heade-hattrick frå stopperkaptein på 12 minutt

Publisert: - Oppdatert: 20.10.2023 kl 16:07

Med orkan i kasta leika luftas baron, Peter Aarrestad Time, seg mot Randaberg. På 12 minutt avgjorde han kampen med tre effektive dødball-headingar.

Pynta på målforskjellen

Publisert: - Oppdatert: 14.10.2023 kl 10:47

Rosseland var nådelause mot eit fortapt Hundvåg-lag, og køyrde på med angrep på angrep i 90 minutt.

Full kontroll i lokalderbyet

Publisert: - Oppdatert: 07.10.2023 kl 14:58

Einar Tunheim Lye med nytt hattrick, Truls Vagle med scoring frå eigen banehalvdel då Rosseland slo Klepp 6-0. Den største sigeren i oppgjeret nokonsinne.

Tabelltopp etter spinnvilt overtidsdrama

Publisert: - Oppdatert: 02.10.2023 kl 23:56

Rosseland sløste med sjansane, men kom tilbake to gonger. Så avgjorde kapteinen på overtid...

Berg- og dalbane på Randaberg

Publisert: - Oppdatert: 28.09.2023 kl 17:13

Hengekampen mellom Randaberg og Rosseland vart eit underhaldande oppgjer fyllt med opp- og nedturer for begge lag. Laga hadde kvar sin omgang og Rosseland trakk det lengste strået.

Maktdemonstrasjon mot Bryne FK-reservane

Publisert: - Oppdatert: 22.09.2023 kl 10:17

Rosseland tok sin største seriesiger nokonsinne mot Bryne II.

Fekk luke til Vidar etter godt gjennomført heimekamp

Publisert: - Oppdatert: 10.09.2023 kl 12:51

Det unge Vidar II-laget hadde imponert før dei kom til Rosseland laurdag. Stavanger-laget yppa seg i ein halv time, men to kjappe heimescoringar rett før pause avgjorde oppgjeret.

Rosseland med full kontroll i historisk derby

Publisert: - Oppdatert: 05.09.2023 kl 07:12

Måndagens kamp på Kvalbein stadion hadde ein eim av 80- og 90-talet, tiåra då Rosseland og Brusand titt og ofte målte krefter på naturgras i Søre-Hå.

Rosseland slo tilbake i Time-derbyet

Publisert: - Oppdatert: 26.08.2023 kl 10:13

Rosseland reiste seg etter ein tidleg nasestyvar og viste klasse då dei kom tilbake mot eit godt Frøyland-lag.

Ga frå seg initiativet og mista grepet i opprykkskampen

Første serietap sidan september

Publisert: - Oppdatert: 19.08.2023 kl 14:50

Rosseland sløste med sjansane i kampen mot Varhaug og vart hardt straffa i sluttminutta.

Fin gjennomkøyring før haustsesongen

Publisert: - Oppdatert: 09.08.2023 kl 10:33

Rosseland vann enkelt mot femtedivisjonsmotstand.

Mål-Monsen forbi legenden Gausland

Publisert: - Oppdatert: 29.06.2023 kl 23:15

Ny Rosseland-historie vart skriven då Svein Arne Monsen (35) entra banen mot Vardeneset i den siste kampen før ferien. Mål-Monsen har teke Kurth Gausland sin rekord for flest A-lagskamper for Rosseland!