Annonse
Dryla.no

Åtte mål før pause

Jarle Madland og resten av Rosseland hilser på Vidar-spillerne før kampen. Madland, som har en fortid i nettopp Vidar, scoret et flott mål i første omgang. Foto: Gunnar U. Stangeland

Rosseland imponerte i 45 minutter på Lassa, Kristen Reime scoret tre før pause.

Publisert:

Sist oppdatert: 18.05.2022 kl 12:28

Rosseland var effektive og gode i første omgang mot Vidar 2. Laget vartet opp med strålende angrepsspill og et par riktig fine scoringer.
Vidar-benken og spillerne forstod ikke helt hva som skjedde, de rundt 20 tilreisende RBK-supporterene stod og gliste da lagene gikk til pause.
Men til tross for Kristen Reime-hattrick og firemålsledelse var ikke Rosseland-trener Kai Ove Stokkeland helt fornøyd etter tivol-omgangen.

Unøyaktige

- Vi var for unøyaktige og det var store rom å boltre seg i begge veier, sier Rosselandstreneren, som på ingen måte klaget på effektiveteten.
- Vi scorer to dødballmål, to på kontringer og to på flotte langskudd. Det er bra, men jeg var ikke helt fornøyd med måten vi holdt ballen i laget på og hvordan vi bygget opp angrepene.

Paul Ove Laland og Kai Ove Stokkeland var fornøyde med tre poeng på Lassa.

Paul Ove Laland og Kai Ove Stokkeland var fornøyde med tre poeng på Lassa. Foto: Stangeland Gunnar

Stokkelands bekymring i pausen var ikke helt grunnløs. I andre omgang hadde hjemmelaget ballen mest og kom rundt, spesielt på venstrekanten. Det ble med en redusering, men rødtrøyene var nær ny spenning i kampen ved et par anledninger.
Rosseland gjorde mange bytter etter hvilen og fikk brukt alle de 18 spillerne i kamptroppen. Gjestene hadde også et par fine muligheter til å score flere. Spesielt var Vetle Apneseths sjanse midtveis i omgangen stor.

Godt Vidar-lag

- Vi møtte et ganske godt Vidar-lag så jeg er fornøyd med tre poeng. Det er flere lag i divisjonen som kommer til å slite her, sier Stokkeland etter syv poeng på de tre første kampene.

Vidar II stilte med flere rutinerte spillere mikset med gode unge juniorer. Mest imponerte venstrekant Lukas Kristoffersen Emanuelsen. I tillegg til en flott scoring, skapte driblefanten det meste av målsjansene for gjestene med sin teknikk og høye fart.

Kampene kommer tett den neste måneden, 16. mai er det ny mandagskamp for de oransje. Vard Haugesund II kommer på besøk tre dager før Viking inntar Rosselandsbanen før første gang i cupsammenheng.

Slik kom målene:

• 0-1 Sondre Hovland (5) smeller ballen i mål fra 8-9 meter.
  • 1-2 Peter Aarrestad Time header inn Truls Vagle sitt presise corner fra en meter! (18 min)
  • 1-3 Kanonkule fra Kristen Reime. Limt i krysset fra 18 meter, utagbart. (23)
  • 1-4 Jarle Madland bryter høyt oppe i banen. Fører framover og tester slegga fra langt hold. Godt plassert i venstrehjørnet. Flott scoring. (28)
  • 1-5 Rosseland leker seg! Vetle Apneseth runder alt, men setter ballen i stolpen fra skrått hold. Han fanger egen retur og finner Kristen Reime foran kassen. (32 min)
  • 2-6 Kristen Reime med sitt tredje etter en nydelig kontring (44). Brøderene Hovland med flott forarbeid.

Fire brødrepar

Svein Arne Monsen spilte sin 350. kamp for Rosseland denne mandagen. De siste 20 minuttene fikk han med seg lillebror Kenneth i forsvaret. Monsen-brødrene var et av fire brødrepar i Rosseland-troppen denne kampen. Peter og Andreas Aarrestad Time, Teo og Truls Vagle samt Sondre og Vetle Hovland utgjorde de andre tre.

Sondre Hovland gjorde en ny god kamp på topp for Rosseland. Spissen scoret ett og var involvert i flere av bortelagets seks scoringer. Foto: Stangeland Gunnar