Annonse
Dryla.no

Valsa over Tasta

Kristen Reime spelte ein ny god kamp på høgrekanten og sette 2-0 tidleg i første omgang. Foto: Gunnar U. Stangeland

Rosseland tilbake på sigerstoget etter to kamper med poengtap.

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2022 kl 12:45

Det vart aldri spesielt spanande då Tasta møtte Rosseland for første gong på 19 sesonger. Stavanger-laget var aldri i nærleiken av eit revansjesugent heimelag og måtte sjå fem baller i eige nett.

Rosseland starta målfesten allereie etter eit minutt då Vetle Apneseth lobba ballen over keeper og inn i tomt mål.
Kristen Reime auka til 2-0 før Apneseth var på farten att og smalt ballen i nettaket etter ein dryg halvtime.

Vetle Apneseth skora to i første omgang og vart kåra til banens beste mot Tasta. Isak Elamari (t.v.) er tydeleg imponert av kompisen. Foto: Gunnar U. Stangeland

Sjølvmål

Gjestene skapte lite framover, men me noterte eit skot på mål og ein halvsjanse etter corner.

Ettet kvilen gjekk det berre tre minutter før det stod 4-0. Tasta-forsvaret hang ikkje med, midstopparen var uheldig og sette blokkeringa i eige nett.

Even Aasen og Imre Aune var tilbake i startelleveren mot Tasta.

Straffemiss

Sondre Hovland fullbyrda målshowet då han vart flott sett opp av Svein Arne Monsen midtvegs i omgangen. Åleine med keeper gjorde Hovland det Monsen ikkje greide minutter seinare - å setja ballen i mål.
Monsen sette eit straffespark rett på keeper like etter scoringa, kampen enda dermed 5-0. (Det vart 6-0-siger sist laga møttest i serien.)

Straffen frå Svein Arne Monsen vart redda av Necmeddin Göcmen, men skulle strengt tatt blitt teke på nytt då Tasta-keeper stod eit godt stykke ut frå streken då Svein Arne Monsen sette foten på ballen. Foto: Gunnar U. Stangeland

Rosseland - Tasta
Fire av fem scoringer fra seriekampen.

Seks bytter

Etter to tøffe kampar nytta Kai Ove Stokkeland høve til å rotera og gje mykje speletid til mange. I det 58. minuttet bytta han like godt inn alle dei seks utespelarane på innbytterbenken i eit og same bytte.

Andreas Time, Ola Selliken, Anders Hognestad, Truls Vagle, Edvard Rasmussen og Svein Arne Monsen kom alle inn i det 58. minuttet. Foto: Gunnar U. Stangeland