Annonse
Dryla.no

Uavgjort i årets første hjemmekamp

En omgang hver og 2-2 til slutt var fasit etter treningskampen på valentinsdagen.

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2022 kl 11:26

Et ungt og godt trent Bogafjell-lag løp tidvis over et Rosseland-lag før pause og kunne ledet med mer enn ett mål. Sandneslaget doblet 8 minutt etter sidebyttet, da våknet omsider hjemmelaget.
Med to unge debutanter i Imre Aune og Teo Vagle ble det mer fart framover og Kristen Reime reduserte et kvarter før slutt.

Geir Dahle Høyland kranglet inn 2-2 noen minutter senere og Rosseland hadde store sjanser til å avgjøre kampen til sin fordel i sluttminuttene.

Sisteskanse Sem Aleksander Bergene var hjemmelagets beste i en kamp der Jarle Madland tok telling og tur på legevakta for å sy leppa etter et ublidt møte med en Bogafjell-skalle.