Annonse
Dryla.no

Tre poeng i serieåpningen

Rosseland sløste med sjansene

Rosseland sløste med sjansene, men vant fortjent 0-1 borte mot Djerv 1919 2 i serieåpningen.

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2022 kl 15:05

Rosseland gikk ut i hundre i årets første seriekamp. Laget fra Bryne skapte en rekke store målsjanser før Kristen Reime fant nettmaskene 18. minutter ut i første omgang. Leander Egeland avsluttet en fin kontring, men skuddet ble reddet av Djervs gode sisteskanse. På returen dukket Reime opp og plasserte ballen i det tomme målet.

Latviske Glebs Sopots vartet opp med en rekke gode redninger og hindret større tap for hjemmelaget. Spesielt i andre omgang holdt Djerv-keeperen hjemmelaget inne i kampen.

Vetle Apneseth seriedebuterte og var Rosselands beste. Midtbaneeleganten gjorde det meste offensivt utenom å sette ballen i mål.

Even Aasen kom inn til sin debut i Rosseland-trøya i andre omgang og gjorde en figur på venstreback og senere høyre kant.